“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

divendres, 30 de setembre del 2011

Bibliotecària escolar

Haureu vist que a la part dreta del blog hi anem adjuntant enllaços a pàgines i lloc web que creiem que us poden interessar separats en diferents seccions. Una d'elles és la de e-revistes, on hi adjuntem enllaços a revistes gratuïtes que es poden consultar a la xarxa. Des d'aquí us animem a enviar-nos enllaços a d'altres revistes que conegueu o que consulteu habitualment. Ja sabeu que volem fer d'aquest blog un espai interactiu on tots i totes hi pogueu dir la vostra!

Una de les revistes que us hem enllaçat és Faristol. Revista del llibre per a infants i joves. En la publicació del més de juny hi apareix un article que ens ha agradat molt que parla sobre la feina de bibliotecària escolar. Tot i que es tracta del cas d'una Biblioteca de Primària i que la bibliotecària és una mestra que forma part de la plantilla del centre, salvant les distàncies, compartim la idea que es tracta d'una feina agraïda. I és que quan t'apassiona la lectura i tens l'oportunitat de compartir aquesta afició sents una gran satisfacció.

Us animem a llegir l'artcile que podreu trobar en el següent enllaç:

http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/index.php

Gaudiu la lectura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!