Mapa de llibreries de Barcelona"Hi ha un moment en la vida de les persones decents que es caracteritza pel desig irresistible de comprar un llibre."


Josep Maria de Sagarra, "Les hores dels llibres".

dimecres, 26 d’octubre de 2011

Accés al nostre catàleg

Sabies que pots consultar el catàleg de la biblioteca per internet? Podeu fer cerques per autor, títol, editorial, matèria... i si voleu fer una consulta més específica només heu de clicar sobre "Consulta avançada". També hi anirem posant recomanacions dels últims llibres que van arribant i, mica en mica, anirem fent Guies de lectura per ajudar-vos a trobar un llibre que us agradi.

Tot i així, si busqueu un llibre o material concret i no el trobeu, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Ho podeu fer presencialment o per correu electrònic escrivint-nos a bibliorequesens@gmail.com per demanar-nos-el. Us ajudarem a trobar-lo, ja sigui a la nostra biblioteca o derivant-vos a una altra!

Hi podeu accedir des d'aquest enllaç:


El trobareu a la dreta, a la secció de CATÀLEGS EN LÍNIA: Accés al nostre catàleg.

Pròximament us donarem més detalls de com funciona el programa i altres temes per ajudar-vos a cercar informació per treballar la Competència Informacional:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!