“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

divendres, 11 de novembre del 2011

Donacions Biblioteca Pública 2

Ja us hem explicat que la Biblioteca Pau Vila fa donacions regularment a les Biblioteques Escolars del municipi. Aquestes són les que hem rebut en aquest mes d'octubre:

TÍTOL: Oh, wie schön ist Panama
AUTOR/A: Janosch
EDITORIAL: Beltz & Gelberg
ANY D'EDICIÓ: 1986
GÈNERE: Conte en alemany


TÍTOL: Menjaré bollyc@os per tu
AUTOR/A: Pasqual Alapont
EDITORIAL: Bromera
ANY D'EDICIÓ: 2000
GÈNERE: Novel·la juvenil d'humor
RESUM: Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 1999

El pare de la Cristina és una calamitat. Qui sinó ell muntaria una orxateria a Londres? Fóra com vendre estufes al Sàhara. Aquesta idea insensata provoca la separació de la seua filla i el seu xicot Ramon, però, gràcies al correu electrònic, el seu contacte és diari. Així ens fan partícips dels seus sentiments, modificats per l'aparició de personatges tronats, com ara Charlie Purdey, el dentista de St. Marylebone, que somia fer contorsions carnals amb la mare de Cris; o els Zanetti, una esbojarrada família calabresa empltada al cor de Londres.
 

TÍTOL: Senzillament, pots dir-me Súper
AUTOR/A: Reinhold Ziegler
EDITORIAL: Barcanova
ANY D'EDICIÓ: 1996
GÈNERE: Novel·la juvenil
RESUM:

En Walter és un jove ple d'imaginació i amb problemes per comunicar-se. Ni tan sols a la seva amiga Berta no li diu d'on ve ni on té el pare. I segur que la notícia no s'hauria esbombat mai si no hagués estat per l'embolic aquell del segrest i la policia. Al cap del temps, perquè se sàpiga la veritat, en Walter escriurà tota la història: des del principi, quan va passar allò dels vídeos, fins al final, quan tots els diaris van publicar la seva foto.
 

TÍTOL: Tirant a Sicília
AUTOR/A: Jaume Fuster, Sento
EDITORIAL: Edicions 3 i 4
ANY D'EDICIÓ: 1992
GÈNERE: Còmic
RESUM:

De com Tirant arriba a Nantes, a la cort del duc de Bretanya, de les noves que duen uns cavallers sobre el setge dels genovesos i els moros a l´illa de Rodes, de l´ambaixada a la cort de França i de com el Príncep Felip decideix aconseguir honor en l´exercici de les armes.


TÍTOL: Tirant a Anglaterra
AUTOR/A: Jaume Fuster, Sento
EDITORIAL: Edicions 3 i 4
ANY D'EDICIÓ: 1992
GÈNERE: Còmic
RESUM:


De com tirant va anar a Anglaterra per assistir a les bodes del Rei i rebre l´orde de cavalleria, de com va conèixer un ermità i de la seva història extraordinària.


Trobareu tots aquests llibres i molts més a l'expositor de Novetats de la Biblioteca. Gaudiu la lectura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!