“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimarts, 30 d’abril del 2013

Recomanacions Abril

Aquest mes tan especial pel que fa als llibres volem encetar un nou format en les recomanacions de Novetats que han arribat a la Biblioteca.

En primer lloc, us volem parlar de L'ocupant, de l'Àngel Burgas. L'autor va visitar el centre fa uns anys per parlar-nos de la seva novel·la juvenil Segundo trimestre, la continuació de les aventures de la colla del Club de la cistella. En aquest cas, el relat comença explicant-nos els problemes de l'Albert a l'institut, però s'anirà convertint en una novel·la de realisme màgic on els límits entre fantasia i realitat quedaran desdibuixats. Una narració intensa que no dóna treva al lector.






EDITORIAL: Oxford University Press

COL·LECCIÓ: El árbol de la lectura. Serie juvenil; 9

ANY D'EDICIÓ: 2010

I si us agrada l'autor, us engresquem a llegir altres obres seves que podreu trobar a la Biblioteca. Tenim lectures més juvenils com L'anticlub o Operació Kyoto; el recull de relats relacionats amb la mort Adéu, galardonat amb el Premi Mercè Rodoreda 2001 i el Premi de la Crítica "Serra d'Or"; o Show, setze relats on nens i joves són els protagonises d'aterridores palpitacions.


Us seguirem informant... Gaudiu la lectura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!