Mapa de llibreries de Barcelona"Hi ha un moment en la vida de les persones decents que es caracteritza pel desig irresistible de comprar un llibre."


Josep Maria de Sagarra, "Les hores dels llibres".

divendres, 5 de juliol de 2013

Lectures refrescantsQuè tenen en comú l'Emily, el Greg, la Nikki, els Polseres Vermelles, la Carlota i Joc de trons? Si ho vols descobrir, hauràs de seguir llegint...

S'acaba el curs i arriba l'estiu. Des de la Biblioteca, però, seguim treballant per acostar la lectura i els llibres a tothom i per això hem elaborat un recull de Lectures refrescants. Tenim una pila de llibres nous! I quan diem nous, volem dir de la més rabiosa actualitat. 

Així que ja sabeu, si no us voleu passar l'estiu llançant pedres amb un tirador, passeu per la Biblioteca i trieu la vostra lectura per aquest estiu.

Si cliqueu sobre les "Lectures refrescants" podreu accedir a la Guia de Lectura que us hem preparat. Es tracta d'un llistat de llibres on, si cliqueu sobre el que us interessa podreu veure informació relacionada amb el llibre: un resum que us explica de què va, imatges i enllaços a pàgines web relacionades, i també si està disponible per a préstec.

I per a què no se us oblidi, hem ambientat l'entrada del centre perquè aneu fent boca:Ens trobareu per aquí fins el 15 de juliol.

I ja sabeu, a gaudir de l'estiu... i de la lectura, és clar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!