“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

divendres, 5 de juliol del 2013

Lectures refrescants



Què tenen en comú l'Emily, el Greg, la Nikki, els Polseres Vermelles, la Carlota i Joc de trons? Si ho vols descobrir, hauràs de seguir llegint...

S'acaba el curs i arriba l'estiu. Des de la Biblioteca, però, seguim treballant per acostar la lectura i els llibres a tothom i per això hem elaborat un recull de Lectures refrescants. Tenim una pila de llibres nous! I quan diem nous, volem dir de la més rabiosa actualitat. 

Així que ja sabeu, si no us voleu passar l'estiu llançant pedres amb un tirador, passeu per la Biblioteca i trieu la vostra lectura per aquest estiu.

Si cliqueu sobre les "Lectures refrescants" podreu accedir a la Guia de Lectura que us hem preparat. Es tracta d'un llistat de llibres on, si cliqueu sobre el que us interessa podreu veure informació relacionada amb el llibre: un resum que us explica de què va, imatges i enllaços a pàgines web relacionades, i també si està disponible per a préstec.

I per a què no se us oblidi, hem ambientat l'entrada del centre perquè aneu fent boca:



Ens trobareu per aquí fins el 15 de juliol.

I ja sabeu, a gaudir de l'estiu... i de la lectura, és clar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!