Mapa de llibreries de Barcelona"Hi ha un moment en la vida de les persones decents que es caracteritza pel desig irresistible de comprar un llibre."


Josep Maria de Sagarra, "Les hores dels llibres".

diumenge, 1 de desembre de 2013

Dia Mundial de Lluita contra la SIDA

Avui, 1 de Desembre, es commemora el Dia Mundial de Lluita contra la SIDA. Habitualment, quan es dedica un dia a un col·lectiu determinat o a una temàtica, és perquè cal sensibilitzar la societat sobre aquell tema o aquella problemàtica concreta. Aquest any en farà 30 que va aparèixer el primer diagnòstic d'aquesta malaltia i, tot i que hem avançat molt pel que fa a la desestigmatització dels malalts, encara queda molt per fer (sobretot pel que fa a la protecció contra el virus). Per a què tinguem constància de la magnitud de l'epidèmia us deixem aquest vídeo colpidor, difòs per l'ONG Metges sense Fronteres, on es parla de la incidència de la malaltia a l'Àfrica: 


Com cada any, hem elaborat una Guia de lectura amb els documents de diverses tipologies (vídeos, novel·les, còmics...) que tenim a la Biblioteca relacionats amb el tema. Si ja la vau consultar en cursos anteriors, sapigueu que hi trobareu material nou!

Així que ja sabeu, gaudiu la lectura... i protegiu-vos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!