“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 20 de març del 2014

Lectures en família

Ja ens ha passat més d'una vegada que algun noi o noia ens demana de renovar un préstec perquè el pare, la mare o el germà s'han enganxat a la lectura. Per si no ho sabíeu, també fem préstec per a famílies!



A banda de "robar-los" les lectures als vostres fills i filles, sapigueu que podeu remenar el catàleg de la Biblioteca, disponible en línia des de qualsevol lloc amb accés a internet. Només heu de clicar sobre la icona ePèrgam que trobareu a la part superior dreta del Blog:

Funciona com qualsevol catàleg: podeu cercar els llibres per autor, títol, matèria, editorial... I si voleu fer una cerca més acurada, podeu fer-ho des de l'opció "Cerca avançada". Veureu, també, que habitualment us proposem lectures a la secció de "Recomanats". Quan tingueu triat el llibre, només heu d'enviar els fills o filles a buscar-los! Bé, evidentment també podeu venir vosaltres mateixos...

I com diem sempre... gaudiu la lectura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!