“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 2 de setembre de 2015

Sant tornem-hi!


Ja hi som! Altra vegada a la feina... Si heu pogut marxar de vacances, esperem que a la tornada us hagi rebut una llar bibliòfila com aquesta (bé, potser una mica més gran).

La majoria de vosaltres estareu encara de vacances. Bon senyal! Això vol dir que ho heu aprovat tot. Però bé, no tothom ve a recuperar matèries pendents. Hi ha qui inaugura el curs tornant aquell llibre que va quedar extraviat a final de curs, o qui ja s'ha llegit tot el que tenia a casa i ve a buscar una lectura per aquests dies de setembre... El cas és que estem molt contentes de poder compartir novament la nostra passió pels llibres i la lectura amb vosaltres. De debò. 

Si teniu Préstecs d'estiu, recordeu-vos de passar per la Biblioteca a retornar-los el primer dia del curs. I tingueu present que ens encanta que compartiu les vostres lectures amb nosaltres, així que no deixeu de recomanar-vos aquella història que us ha mantingut desperts fins la matinada, o amb la que heu estat donant la tabarra a la vostra millor amiga durant tot l'estiu. 

Doncs això, que us esperem a la Biblio!! Gaudiu la lectura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!