“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimarts, 27 d’octubre del 2015

El David ens recomana... Antígona

http://aplitic.xtec.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=15294577
El David A. s'ha llegit Antígona, en la seva versió de Salvador Espriu, i ens el vol recomanar. Es tracta d'una revisió del mite grec escrit originàriament per Sòfocles, on la protagonista s'arrisca a enterrar el seu germà, tot i la prohibició de les autoritats. En aquest cas, trobareu una versió moderna del mite, la qual s'ha d'entendre en el context de la derrota de l'Espanya republicana durant la guerra civil.
 
"Aquest llibre el recomano -encara que té un vocabulari molt difícil- a aquella gent que els hi agrada molt llegir, ja que és una historia de teatre tràgica, però molt emotiva.

La història explica els moments difícils i tràgics en la Grècia del segle VI a. C. En el qual una germana, Antígona per amor vol enterrar al seu germà Polinices, però la llei li impedeix fer-ho. Però tot i així ho fa i la pena cau sobre ella..."

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!