Mapa de llibreries de Barcelona"Hi ha un moment en la vida de les persones decents que es caracteritza pel desig irresistible de comprar un llibre."


Josep Maria de Sagarra, "Les hores dels llibres".

dijous, 6 d’abril de 2017

Intercanvi de llibres per Sant JordiImaginem que, a aquestes alçades, ja tots i totes heu sentit a parlar de l'activitat estrella de la Biblioteca el dia de Sant Jordi. Ah, no? I com pot ser?
Bé, doncs us ho expliquem per si de cas.  Ja fa uns quants anys que, des de la Biblioteca i en col·laboració amb la nostra fantàstica AMPA, organitzem un Intercanvi de llibres per Sant Jordi. La idea és ben senzilla: aquell llibre que tu ja no vols (perquè ja l'has llegit, perquè no et va agradar gaire...) el pots canviar per un altre de nou (com a mínim, serà nou per a tu). Més avall teniu les instruccions però, bàsicament, el que heu de fer és portar-nos els llibres! Que després tot són presses...

VOLS PARTCIPAR A L'INTERCANVI DE LLIBRES?

1- Tria llibres que tinguis a casa i ja no vulguis.
2- Porta'ls a la Biblioteca abans del dia 21 d'abril. Et donarem un Val per cada llibre que portis.
3- El dia de Sant Jordi, porta els teus Vals. Els podràs intercanviar pels llibres que hagin portat els teus companys i companyes.
4- Farem una secció de Lectures obligatòries. Porteu les lectures del curs passat que ja vau llegir i intercanvieu-les per les del proper curs!
5- Els participants a l'Intercanvi entrareu en el sorteig de 4 Vals de compra per a llibreries del poble (Molins de Rei i El Papiol).
6- El sorteig es farà durant el recital. Repartirem, com a màxim, 5 Vals amb participació al sorteig per cada alumne. 

I ja sabeu, quina millor manera de gaudir la lectura que compartint els llibres entre vosaltres? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!