Mapa de llibreries de Barcelona"Hi ha un moment en la vida de les persones decents que es caracteritza pel desig irresistible de comprar un llibre."


Josep Maria de Sagarra, "Les hores dels llibres".

dilluns, 29 de maig de 2017

La Mireia ens recomana... Atrapa la luna

https://www.tagusbooks.com/leer?isbn=9788415532651&idsource=3001&li=1
La nostra recomanadora estrella, la Mireia S., no ha parat de recomanar-nos llibres. Però fins ara no havíem trobat el moment de posar-nos al dia amb les Recomanacions del curs passat. Us vam prometre que les publicariem, fos quan fos, i aquí les teniu.

En aquest cas, també es tracta d'una proposta pròpia. I val a dir que, d'entrada, ens ha resultat molt convincent. Es titula Atrapa la luna i és de la coneguda autora de novel·les romàntiques per a adolescents (o no tant) Sarah Dessen

"El llibre explica la història d'una noia que passa les vacances a casa la tieta, a Colby, Carolina del Sud. La protagonista de la història havia sigut una noia molt grassa, però es va aprimar molt i s'ha tornat molt esportista i té molt bon físic, però tot i així és molt introvertida. Ella es pensa que passarà un estiu molt avorrit, però tot canviarà quan conegui a la Morgan, la Isabel i en Norman.

El llibre m'ha volat. És el primer llibre que llegeixo d'aquesta autora, i m'ha agradat la manera en què s'expressa, ja que la seva lectura és molt fàcil i entretinguda.
La història m'ha captivat, parla de la superació personal i  de l'autoconfiança, de com una persona tòxica pot arribar a afectar la teva vida i del que tu pots fer per superar-ho."
Si en voleu fer un tastet, cliqueu sobre el títol i podreu llegir les primeres pàgines. També el podeu trobar a les Biblioteques de la Xarxa de la Diputació de Barcelona (cliqueu sobre l'enllaç i us apareixerà el llistat de les que el tenen). 

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!