“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 11 d’abril del 2018

Sant Jordi 2018

Encara estem acabant de cuinar el cartell d'aquesta edició. Però per anar obrint boca, hem volgut compartir les fotos de l'esdeveniment de l'any passat. 

Ja podeu començar a portar-nos els llibres per a l'Intercanvi de llibres de Sant Jordi. Per a l'alumnat de 1r d'ESO, us compartim una breu explicació de com va la cosa. Com que es tracta d'una activitat ja emblemàtica, creiem que la majoria sabreu de què va. Us avancem, això sí, que la idea és que porteu llibres que teniu a casa dels quals us en vulgueu desfer, i us en podreu endur dels que hagin portat els companys i companyes. 

1- Tria llibres que tinguis a casa i ja no vulguis.
2- Porta'ls a la Biblioteca abans del dia 20 d'abril. Et donarem un Val per cada llibre que portis.
3- El dia de Sant Jordi, porta els teus Vals. Els podràs intercanviar pels llibres que hagin portat els teus companys i companyes.
4- Farem una secció de Lectures obligatòries. Porteu les lectures del curs passat que ja vau llegir i intercanvieu-les per les del proper curs!
5- Les persones participants a l'Intercanvi entrareu en el sorteig de diversos Vals de compra per a llibreries del poble.
6- El sorteig es farà durant el recital del gimnàs. Repartirem, com a màxim, 5 Vals amb participació al sorteig per a cada alumne. 
 
I ja sabeu, a compartir s'ha dit!



1 comentari:

Gràcies per participar!