“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimarts, 14 de juliol del 2020

L'Andrea ens recomana... Miss you

Sabem que molts nois i noies heu aprofitat el confinament per llegir de valent. I de mostra tenim una pila de recomanacions que ens heu anat enviant aquests dies. Avui la que s'estrena és l'Andrea R. amb el llibre Miss you (si cliqueu sobre la imatge, en podreu llegir un tastet). Es tracta de l'últim llibre de la trilogia You: Love you, Need you i Miss you. Si cliqueu sobre els enllaços, els podreu llegir a l'eBiblio! També inclou un altre llibre amb la història explicada des del punt de vista d'en Tyler: Forever you.

https://www.tagusbooks.com/leer?isbn=9788408162520&li=1&idsource=3001
Una saga romàntica amb amor prohibit que us atraparà fins l'última pàgina. Aquestes són les impressions de l'Andrea:


Aquest llibre el va escriure l’autora Estelle Maskame, l’editorial és “destino”, la col·lecció és “Cross books” i el  gènere és romàntic.
Aquesta lectura pertany a una trilogia anomenada “you”, és a dir que per llegir-te aquest llibre primer has d'haver-ne llegit els altres dos.
Tracta sobre una noia anomenada Eden que se’n va a passar l’estiu amb el seu pare a California. Allà coneix els seus 4 germanastres. El més gran,en Tyler, és un noi molt agressiu, però amb el temps canvia i s'enamoren. La trama és l’afrontament de les situacions difícils en les que es veuen i sobretot, el secret que han de mantenir per tal de no tenir problemes. 
Recomano molt aquesta lectura, de fet és el meu llibre preferit. Per començar, enamorar-se del teu germanastre no és habitual, és per això que la trama de la història es fa curiosa, intrigant i interessant.  És difícil deixar de llegir ja que tota l’estona venen sorpreses. A més, és perfecte per a adolescents ja que la majoria dels personatges que hi apareixen ho son, i per tant, ens podem sentir identificats en algunes parts. He de dir que s’aprèn molt, tant de coses positives com negatives i pot et fa reflexionar de temes importants.
El ritme de lectura és ràpid ja que la lletra és entenedora i el vocabulari és fàcil, però és llarg ja que té al voltant de 400 pàgines.

I ja sabeu, tot i que cada vegada ja estem més desconfinades, seguiu gaudint la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!