“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

divendres, 13 de març del 2015

La Paula ens recomana... El capítol del Julian

http://aplitic.xtec.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=15945725
A la Paula M. li ha agradat l'experiència de recomanar llibres i repeteix. Si la primera vegada ens parlava d'Elegida, una saga de vampirs a l'estil de la literatura més fantàstica, ara canvia de gènere i tira més cap a la novel·la realista. Aquest cop vol compartir la lectura d'El capítol del Julian, una breu novel·la que entendreu millor després d'haver llegit Wonder. Allà, la novel·la es divideix en diferents capítols on els diversos protagonistes de la història l'expliquen des del seu propi punt de vista. Però ens en falava un: el del noi que importuna constantment l'Auggie! I aquí el teniu:

  "El capitol d'en Julian és una explicació del llibre de Wonder (explicat per Auggie Pullman) des d'un altre punt de vista, el d'en Julian.



M'ha agradat molt aquest llibre, perquè havent llegit el de Wonder, veus un altre punt de vista sobre la història.



El Capítol d'en Julian va sobre un nen que va a una escola on hi arriva un nen nou. Aquest nen és l'Auggie Pullman, un nen normal amb una cara que no ho és tant. L'Auggie i en Julian no es porten massa bé però al final s'acaben fent amics."

Us animem a llegir-les totes dues, ja que són d'aquelles que et submergeixen immediatament en la història i t'enganxen fins al final. Tot plegat amb molta tendresa...

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!