Mapa de llibreries de Barcelona"Hi ha un moment en la vida de les persones decents que es caracteritza pel desig irresistible de comprar un llibre."


Josep Maria de Sagarra, "Les hores dels llibres".

dimecres, 27 de maig de 2015

La Vero ens recomana... Així és la vida, Carlota!

http://aplitic.xtec.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=15303294
Coneixeu la Carlota? És la protagonista d'una sèrie de novel·les i diaris escrits per la Gemma Lienas, una prolífica escriptora de literatura juvenil sobretot, tot i que també cultiva altres gèneres.  
http://aplitic.xtec.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=15535505

La Carlota és una adolescent a qui li passen... probablement les mateixes coses que a vosaltres: el seu germà té un accident, els seus pares se separen, el seu pare té una nòvia que vol ser la seva amiga i un munt de coses més!
http://aplitic.xtec.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=15557854
En els seus diaris, la Carlota investiga sobre diversos temes: les primeres experiències sexuals, la violència, el sexisme, el racisme i la xenofòbia, les drogues... D'una banda, trobareu les dades que va descobrint en la seva investigació i, de l'altra, potser la part més atractiva, les seves experiències i vivències sobre el tema.

Doncs la Vero O. s'ha llegit Així és la vida, Carlota i us el vol recomanar:

"Recomiendo este libro porque me ha parecido bastante interesante, porque es para niños de mi edad. Me ha llegado a decir que nunca hay que rendirse. Yo nunca me lo leí, sólo me lo recomendaron, me leí el resumen de la página de atrás y me entró mucha intriga al leerlo. Por eso lo cojí, porque me ha pasado lo que a la niña le pasó."

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!