Mapa de llibreries de Barcelona"Hi ha un moment en la vida de les persones decents que es caracteritza pel desig irresistible de comprar un llibre."


Josep Maria de Sagarra, "Les hores dels llibres".

divendres, 22 de maig de 2015

Lectures d'actualitat: ¡Abajo el régimen!

http://aplitic.xtec.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=16196728
El 2015 esdevindrà un any clau en la política del nostre país. Tant, que sovint no tenim clar ben bé a quin país ens referim quan fem servir aquesta expressió. Els comicis més propers són les municipals d'aquest diumenge 24 de maig.

Tot i que, sovint, les municipals han tingut sempre un cert to d'assaig per a d'altres cites considerades més importants, no hem d'oblidar que la Segona República es va proclamar després del triomf dels partits republicans en les del 1936. Com que sembla que es respiren vents de canvi i, el que passi pot ser interpretat com un assaig per a les properes autonòmiques i, fins i tot, per a les generals, ens ha semblat apropiada aquesta lectura.

Es titula ¡Abajo el régimen! i forma part de la col·lecció de l'editorial Icaria "Más madera a dos voces", on coneguts activistes socials i polítics actuals conversen entre ells, sense pèls a la llengua. A la Biblioteca, també podeu trobar El rescat de la democràcia, la conversa entre Arcadi Oliveres i Celestino Sánchez.

Pot ser una lectura adient per a la Jornada de reflexió. Guadiu la lectura! I voteu amb responsabilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!