Mapa de llibreries de Barcelona"Hi ha un moment en la vida de les persones decents que es caracteritza pel desig irresistible de comprar un llibre."


Josep Maria de Sagarra, "Les hores dels llibres".

dilluns, 29 de juny de 2015

Lectures d'actualitat: La vida és un foc suau

http://aplitic.xtec.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=15304585
En aquest mes de juny, de revetlles i fogueres, volem aprofitar per recomanar-vos aquesta novel·la. Per al Francesc Miralles, l'autor de la novel·la, La vida és un foc suau.

Hem volgut compartir aquesta lectura per varis motius. Un d'ells, perquè ens agrada el seu autor. Entre altres coses, ha estat el padrí de l'Hypatia Petriz, la jove escriptora promesa autora del Diari d'H. Vés a saber si li haguéssin publicat el llibre si no hagués estat pel seu suport!

Una altra motivació per recomanar el llibre és la temàtica que tracta. El seu protagonista és el Víctor, un noi de setze anys qui ha hagut de "reencarnar-se" vàries vegades a la vida per tot allò que li ha anat passant, tot i la seva joventut. Parla de la identitat personal, del que et fa ser qui ets, de les relacions amb els altres (sobretot, amb el seu pare), de com t'afecta allò que et succeeix  a la vida i et transforma, gairebé en una altra persona...

No volem desvetllar res més. Només recomanar-vos que us deixeu portar pel foc suau de la vida, en un mes tan roent com aquest. Si us voleu cremar una miqueta, aquí us deixem un tastet del llibre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!