Mapa de llibreries de Barcelona"Hi ha un moment en la vida de les persones decents que es caracteritza pel desig irresistible de comprar un llibre."


Josep Maria de Sagarra, "Les hores dels llibres".

dilluns, 9 de novembre de 2015

El Jordi ens recomana... Antología de las mil y una noches

http://aplitic.xtec.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=16313228
El Jordi C. també s'ha llençat a la psicina de les recomanacions al blog. I ho ha fet amb l'Antología de las mil y una noches. A partir d'un fragment de l'obra que van llegir a classe, el Jordi es va engrescar i ens va venir a demanar el llibre. De moment, tenim aquesta antologia, tot i que ens estem plantejant d'adquirir una edició íntegra. Perquè, tal i com ens comenta l'autor de la ressenya, mai et canses d'escoltar els contes de Les mil i una nits...

"Recomano aquest llibre per dues raons. La primera és que el llibre mai se't farà avorrit perquè cada poques pàgines el llibre canvia de conte fent servir personatges del conte que estàs llegint i els fa servir com a narradors del següent conte. L'altra raó és que el llibre utilitza un vocabulari senzill i fàcil d'entendre, les paraules més complicades estan descrites al final del llibre."

Volem donar les gràcies al professorat per compartir les lectures que formen part de la literatura universal amb els nois i noies.

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!