“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 18 de novembre del 2015

Fotofilosofia

Demà, 19 de novembre de 2015, celebrem el Dia Mundial de la Filosofia. La UNESCO va decidir l'any 2005 que el tercer dijous del mes de novembre dedicariem una jornada a la Filosofia. Enguany el tema central és "Els mites i contes transmissors de valors filosòfics".

D'entre totes les activitats relacionades que es fan a Barcelona, ens ha cridat especialment l'atenció la xerrada col·loqui titulada "Sabiduría y storytelling". Però n'h ha moltes més!

I, evidentement, nosaltres no podiem ser menys. A l'Institut, des del Seminari de Filosofia s'ha organitzat el concurs de Fotofilosofia.  I si esteu entre els seleccionats, aquesta tarda descobrireu qui s'enduu el guardó de la Mostra de Fotofilosofia 2015. Però el més difícil ha estat fer la selecció, ja que totes les fotografies presentades feien pensar de valent.

Aprofitem per afegir l'enllaç a la pàgina a la nostra llista de blogs!

Font:https://es.wikipedia.org/wiki/D%C3%ADa_Mundial_de_la_Filosof%C3%ADa; http://filolluisderequesens.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!