“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dilluns, 25 de juny del 2018

Hormonautas

Aquest curs estem de sort, literàriament parlant... En un altre post us parlarem de La séptima vida de Kaspar Schwarz, novel·la escrita per un prometedor futur professor de llengua i literatura castellana: Carles Pradas. Però ell no ha estat l'únic mestre de ploma fàcil que ens ha acompanyat aquest curs. 

Al més pur estil de la Sònia Fernández Vidal, on la ciència i la literatura s'entrelliguen de tal manera que no se sap on acaba l'una i comença l'altra, la Paz Montserrat Revillo ens parla d'hormones i de les persones que les produeixen a Hormonautas. El nostre relat prefereit: "La Via Láctea". Tot i que ens ha fet molta il·lusió que un d'ells es titulés "Dos bibliotecarias" i que la història es desenvolupés en una Biblioteca.
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=17662385

Ens encanta aquest perfil de persona lletraferida i amb inquietdus científiques que trenca l'estereotip que l'animació a la lectura és només cosa de mestres de llengua i literatura. Si voleu conèixer un tastet del que fa amb el seu alumnat, no us perdeu el post sobre el Monogràfic de divulgació científica.

I si us heu quedat amb ganes de més, us recomanem que feu una passejada pel seu blog personal. A nosaltres ens ha conmogut la història de la "Piedad"...

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!