“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 28 de juny del 2018

El Ricard ens recomana... Les aventures del Capità calçotets!

Des que ens vam instal·lar al centre nou que el dia a dia se'ns menja el temps... Per això ens havien quedat algunes Recomanacions antigues per publicar. Així que aquests dies les anireu retrobant.

Avui us portem aquesta del Ricard, qui ja és un habitual en aquesta secció. Ens parla de Les aventures del capità calçotets, llibre que podreu trobar a la Biblioteca d'El Papiol:

 
"Jo recomano el llibre de...Capità Calçotets!!!
El recomano perquè és un llibre d'aventures i molta diversió!!!
Crec que és un llibre que narra la història de dos nens que es diuen: Jordi Brunet i l'Oriol Xuriguera.
Ara us explicaré la història d'aquest llibre: En Jordi i l'Oriol s'ho passen bomba fent bromes a l'escola. Alguns dies preparen activitats que són molt gracioses. Però un dia van ficar sabó als instruments i pica-pica molt fort, també van ficar pebre negre als pompons de les animadores.
Però el senyor Grabulós els va grabar fen aquelles gamberrades.
En senyor Grabulós els va ficar molts càstigs.
En Jordi compra un anell que pot hipnotitzar, i al dia següent ho van probar amb el senyor Grabulós i el van convertir en un superheroi del conte que ells havien fet: el van convertir en...Capità Calçotets.
Espero que us el llegiu perquè és un llibre de: intriga, acció i humor!!!"

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la! Que tard o d'hora la publicarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!