“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 24 de maig del 2017

El Ricard ens recomana... Elvis Riboldi i Boris el superdotat

Després del 6è volum d'El diari de Greg, El Ricard M. ens recomana Jo, Elvis Riboldi i Boris el superdotat. Es tracta d'una novel·la gràfica. Per tant, comparteix amb la sèrie d'en Greg diversos aspectes: és molt visual, divertida, el protagonista és un noi pre-adolescent i el seu entorn proper...

Al Ricard l'ha entusiasmat!
 
"Recomano aquest llibre perquè m'ha agradat molt, ara us explicaré per què és genial:

És un llibre divertit, graciós.

Els personatges principals del llibre són: Elvis, nen que fa tonteries i és molt graciós; Boris és un nen superdotat que ho sap quasi tot; Lagunilla, nen ric i repel·lent company d'escola de l'Elvis; Emma, companya d'escola de l'Elvis; mare i pare de l'Elvis, són molt protectors i li donen consells a l'Elvis.

La història va de que és fi de curs i li arriba una nota al Boris que si vol anar a l'escola de Bretània.

Allà el Boris li diu a l'Elvis que està feliç i que no tornarà mai més a Icària i l'Elvis fa un pla per rescatar-lo perquè torni a casa. I com no, Elvis haurà d'anar a Bretània i fer que torni a casa. Ho podrà fer???
Espero que us agradi a tots i a totes!!! Gaudiu el llibre!!! Nois i noies!!! :)"

Recentment ens ha arribat a la Biblioteca, juntament amb la primera part de la saga: Jo, Elvis Riboldi. Aquest últim el trobareu també en castellà

Així que ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!