“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dilluns, 13 d’abril del 2020

El Joan ens recomana... Ruta infernal

https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=18066236Aquests dies de confinament estem aprofitant per publicar recomanacions que ens havíeu fet arribar i que encara no havíem pogut compartir.

Aquest llibre forma part d'una de les col·leccions més recomanades al blog: El diari del Greg. En aquesta ocasió, el Joan ens parla d'una de les darreres adquisicions de la col·lecció que ens han arribat a la biblioteca: Ruta infernal. Si voleu fer-li una ullada, aquí en podeu llegir un tastet.


"Aquest llibre de la col·lecció ``Diari de Greg´´ tracta de les pitjors vacaces de Greg en la seva vida. A en Greg només li passen desgracies, i se'n va de vacaces amb la seva família el seu amargat germà Rodrik i el seu germà petit.

           En greg ho esta passant tant malament en les vacances que vol                    que torni la escola ja. Quan ja acaben les seves vacances esta amb el seu millor amic, i li explica les seves vacances, el seu millor amic no havia marxat en cap lloc i les vacances del Greg  lis van semblar unes vacances super divertides. Després Greg pensant en les seves vacances i es va adonar que van ser unes vacances super divertides."


En cas que us hagueu quedat amb ganes de més, us esperem quan tornem a obrir la biblioteca perquè el pugueu agafar en préstec.

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la (encara més en temps de confinament)!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!