“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 9 d’abril del 2020

L'Ona ens recomana... Timantti

https://www.tagusbooks.com/leer?isbn=9788490437148&li=1&idsource=3001
L'Ona s'estrena amb això de les recomanacions literàries. I ho fa amb Timantti, una novel·la de la Rebeca Stones. Un thriller apassionant amb intriga, acció, espies... Tot plegat transcorre en un internat, per donar-li un toc més juvenil.

Això és el que li ha semblat:

"Recomano molt timantti, perquè és un llibre molt original i inesperat amb una trama que no s'assembla gens amb la majoria de les d'altres llibres. Crec que per a algú que li agrada llegir serà molt entretinguda la lectura, però per a algú que no li agrada llegir potser és un llibre avorrit."

A la seva autora potser la coneixereu perquè és una youtuber. Ha publicat dos llibres més després d'aquest: Ocho y Sinergia. Si cliqueu els enllaços, en podreu llegir un tastet. Aquí teniu el vídeo promocional del llibre:

 

Això sí, recordeu que Si es amor, no duele, com us explicàvem en aquest post. I, en paraules de la pròpia Rebeca a Ocho:

"Eso sí, por favor, jamás olvides que el único amor que nunca tendrá que faltarte es el amor propio. Quiérete y valórate por encima de todo, aunque suene egocéntrico. Recuerda que tú serás la única persona que estará contigo desde tu nacimiento, hasta el día de tu muerte."

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la (encara més en aquests dies de confinament)!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!