“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimarts, 15 de juny de 2021

El Ferran ens recomana... Warcross

En la recomanació d'avui trobem "Warcross" llibre de ciència ficció de l'autora Marie Lu , una escriptora xinesa de llibres juvenils com "Legend". A continuació, la recomanació del Ferran Gil.

WARCROSS

Warcross és una novel·la distòpica, un subgènere de la ciència ficció que critica la societat del futur. La saga consta de dos llibres, Warcross i Wardraft, jo parlaré del primer.


La història comença amb la nostra protagonista, Emika Chen, una caça recompenses que va pels carrers de Nova York, atrapant als delinqüents que la policia no te temps de capturar, per poder sobreviure amb els diners de les recompenses. En comptes d'utilitzar smartphones, la gent utilitza les Neuro-enllaç, unes ulleres de realitat virtual d'última generació, que connecten amb el teu cervell per fer que l'experiència sigui tan realista com un somni. Aquests dispositius venen amb un joc preinstal·lat: Warcross, on dos equips de cinc persones competeixen per robar l'artefacte de l'equip contrari, que està sobre el cap del capità. Aquella nit es donaria lloc a la cerimònia d'inauguració del campionat de Warcross. Emika es va connectar al campionat amb el seu compte pirata. Mentre el partit d'inauguració s'anava desenvolupant, Emika va veure un potenciador molt estrany al camp de batalla, si l'arribava aconseguir, el podria vendre per molts diners, i oblidar-se dels seus deutes per molt de temps. Emika, ràpidament va obrir el seu teclat i va escriure un hackeig per intentar obtenir el potenciador. L'havia d'executar en el moment exacte en el qual un dels jugadors l'agafa per aprofitar un error en el codi, però quan el va executar, les coses no van sortir com ella va preveure, i va acabar dintre de la partida, on tot el món la va poder veure.


Recomano aquesta novel·la perquè té una història boníssima que no et deixarà indiferent. Amb uns girs de trama impressionants que no t'esperes i unes descripcions que t'endinsaran en aquest món futurista i un cop agafis el llibre, no el voldràs deixar. Encara que no t'agradin les novel·les de ciència ficció, Warcross se centra més en la història que en els aspectes confusos de la tecnologia futurista, seràs capaç d'entendre-ho tot.


Ferran Gil


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!