“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 9 de desembre del 2021

El Víctor ens recomana... Hachiko. El gos que esperava.

Tornem amb més recomanacions, en aquest cas de l'alumne Víctor García de 3B que ens recomana un llibre molt commovedor de l'autor Lluís Prats que compta també amb la famosa adaptació cinematogràfica de 2009 protagonitzada per Richard Gere. A continuació la valoració del Víctor:


HACHIKO. EL GOS QUE ESPERAVA.

Recomanaria aquest llibre a qui li agradin els animals. El Hachiko i el senyor Eisaburo es portaven bé, però al final eren més que amo i gos, es van fer millors amics. L’amo mor i el gos l’espera tota la vida. El llibre també parla de la persistència del gos, que no es dona mai per vençut, i que has de tenir paraula, si no, no arribes enlloc i no es pot confiar amb tu. També, es remarca la fidelitat animal. És un llibre ràpid de llegir i entretingut ja que enganxa, té un vocabulari normal i que per tant és fàcil d’entendre. Té un bon argument que fa que puguis gaudir d’aquest llibre. És un bon retrat de la fidelitat entre un humà i un gos. És un llibre bastant trist ja que el gos l’espera cada dia i el seu amo no torna mai. Es diu que és un llibre biogràfic que té la seva part de certa, jo crec que una de les coses que no són veritat és quan el gos torna caminant a casa desde un poble a varies hores d'allà. Sí que és veritat que és bonic com tot el poble protegeix a un animal. 

Víctor García - 3B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!