“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 23 de juny del 2011

Inaugurem secció!

Volem aprofitar l'oportunitat que suposa el fet puguem disposar de llibres que es pengen a la xarxa i que podeu llegir simplement fent un clic.

Com ja haureu vist, mica en mica anem incloent enllaços que creiem que us podran ser d'utlitat, agrupats en difenrents seccions: catàlegs d'altres biblioteques, recursos, pàgines on el còmic i la lectura hi tenen un paper rellevant i, fins i tot, alguns enllaços amb informació sobre el que passa a la nostra vila. No dubteu a enviar-nos les vostres propostes!

Bé, doncs a partir d'ara anirem incloent enllaços a llibres digitals amb accés gratuït. I què millor per començar que un llibre sobre la disciplina que va donar origen a la Ciència tal com l'entenem en l'actualitat: la Filosofia. El llibre es titula: Filosofía. Una escuela de libertad i està editat per la UNESCO:



Gaudiu la lectura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!