“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dilluns, 12 de desembre del 2011

Ens han concedit el PuntEdu!

Fa uns dies us parlàvem del Pla d'actuació previst per aquest curs escolar i dels concursos als que la Biblioteca s'havia presentat. Bé, doncs tenim una bona notícia i la volem compartir amb tots vosaltres: ENS HAN CONCEDIT EL PUNTEDU!

Això implica que tindrem 2.000€ per invertir en la Biblioteca durant els propers 3 anys. Tal i com ja vam resumir, el Projecte preveu actuacions en diversos sentits: continuar amb l'actualització i modernització del fons, activitats d'animació lectora i de difusió, ús de les TIC, etc. Com sempre, us anirem informant de tot el que anem fent i ja sabeu que ens agrada que hi digueu la vostra: podeu fer-nos propostes, suggeriments, dir-vos el que us agrada... i el que no!

Trobareu més informació sobre aquest Programa d'Innovació Educativa clicant el següent enllaç: http://www.xtec.cat/innovacio/biblioteques/.

Aquesta nit dormirem com els de la foto!


Gaudiu la notícia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!