“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimarts, 26 de febrer de 2013

Manifest de la Literatura Juvenil

Volem compartir amb vosaltres el Manifest de la Literatura Juvenil que, des de la revista digital El templo de las mil puertas han fet en stopmotion:


I si voleu llegir la revista, on hi trobareu recomanacions de tota mena de gèneres literaris "juvenils", podeu fer-ho clicant l'enllaç que apareix al nostre blog... o aquí. Hi trobareu una entrevista a la Laura Gallego García (si cliqueu sobre el seu nom, podreu veure tots els llibres que tenim de l'autora a la Biblioteca); una secció de novel·les juvenils que han estat adapatades al cinema; la també cinematogràfica Mary Poppins té un racó a la revista; ressenyes sobre literatura fantàstica, amb menció especial a Phillip Pullman... i una pila de coses més que millor que descobriu per vosaltres mateixos!

Ah! No us volem desvetllar la sorpresa, però en breu trobareu a la Biblioteca alguns dels llibres que apareixen a les ressenyes.

Gaudiu la lectura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!