“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 31 d’octubre del 2013

Lectures d'actualitat: L'R i la Julie

El mes de novembre acostuma a ser, des de fa ja uns quants anys, el mes de les històries de terror, dels zombies i d'altres espècimens per l'estil. Tot i que des de la Biblioteca ens agrada celebrar Tots Sants i menjar boniatos, panellets i castanyes a la vora del foc, no volem deixar passar l'oportunitat de presentar-vos un seguit d'històries que us faran cagar-vos de por. Per això hem elaborat una Guia de lectura  a la qual hem posat per nom Castanyada per cagar-se de por!


En aquest context, us presentem una lectura que ens ha cridat especialment l'atenció. Es tracta de L'R i la Julie, una novel·la juvenil on s'hi barregen zombis amb una història d'amor, tot plegat amb un to humorístic que fa que el llibre pagui prou la pena -d'haver-lo de llegir?, jeje-. De fet, no som els únics que ho pensem, ja que aquest passat mes d'abril es va estrenar la pel·lícula Memorias de un zombi adolescente, basada en la novel·la de què us parlem.



Aquí us deixem el tràiler de la peli perquè en pugueu fer un tastet:



Com sempre, si cliqueu sobre la portada del llibre podreu venure la seva fitxa al catàleg de la Biblioteca i saber si està disponible o no.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!