“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 10 de setembre de 2014

Recomençant

Per tercer any consecutiu, tornem a obrir les portes després de les merescudes vacances d'estiu! Tornem a començar amb tota la il·lusió, o potser fins i tot una miqueta més... Perquè ens agrada ser aquí, perquè gaudim acostant-vos als llibres i a la lectura i perquè ens sembla que començar de nou és una oportunitat per millorar.

Tot i que aquest ha estat un estiu atípic, amb poca calor, hi ha coses que no canvien... Esperem que hagueu pogut gaudir de la lectura aquests mesos i us animem a compartir les vostres lectures i propostes. Ho podeu fer amb comentaris a les entrades o fent-nos arribar les vostres recomanacions per correu electrònic a bibliorequesens@gmail.com.

I feu memòria el proper dilluns 15 si teniu Préstecs d'estiu per retornar!

Recordeu que, durant aquest curs 2014-15 seguim endavant amb els projectes que ja teniem en marxa. Entre ells, el Pla de lectura, on teniu la sort de poder dedicar una hora setmanal a llegir el llibre que més us vingui de gust. Us recordem que si comenteu les vostre lectures al blog podreu sumar fins a 1 punt de la nota final de lectura!

També volem agrair la tasca que els Delegats de Biblioteca van fer durant el curs passat ajudant-nos amb les feines quotidianes del dia a dia. Us animem a unir-vos a nosaltres i a col·laborar perquè la nostra Biblioteca sigui un espai d'acollida per a tots i totes. Us deixem les fotos de l'entrega de Diplomes als Delegats de la Diada de Sant Jordi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!