“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

diumenge, 16 de novembre del 2014

Lectures d'actualitat: Wonder

Avui, 16 de novembre, és el Dia Internacional per a la Tolerància. Per això ens ha semblat apropiat recomanar-vos la lectura de Wonder, un nen diferent. 

Què és el que fa del protagonista algú especial? D'entrada, que va néixer amb una malformació a la cara i ha estat sempre de metges amunt i avall sense poder anar a l'escola. I, és clar, no li resulta fàcil començar a cinquè. Però el que ens captiva del personatge és la seva manera d'afrontar la vida i la de la seva família i el seu entorn. Ens faran veure els problemes amb més frescor i senzillesa.

http://aplitic.xtec.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=15945725
Els de 4rt-A el llegiu a Català, però també el tenim en castellà, on porta per títol La lección de August. És un llibre que no us deixarà indiferents! I si us enganxa la història, no us perdeu El capítol del Julian: la mateixa història explicada des del punt de vista de l'assetjador.

Al professorat us pot intressar el material del portal edu365 per a treballar-lo a classe on hi trobareu: informació sobre l'autora, qüestionaris de lectura, activitats... També és molt interessant la Guia visual que ha elaborat la Irene de Puig, mestra i membre del grup IREF.

I ja sabeu, com diem sempre, gaudiu la lectura! I sigueu tolerants...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!