“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 19 de març del 2015

La Mireia ens recomana... La seleción

La Mireia S. s'ha llegit el primer llibre de la trilogia La seleción i ens el vol recomanar. Ja és tota una experta compartint lectures (Wonder, Fora de mi) i aquest cop s'ha animat amb un llibre de la seva biblioteca personal, així que no ens el demaneu perquè a la Biblioteca no el tenim! 

Està formada pels títols: La selección, La Élite i Elegida (no la dels vampirs). De fet, la trilogia s'acompanya d'altres novel·les que expliquen el punt de vista dels seus protagonistes com El príncipe o El guardià. La seva autora és Kiera Cass, una nord-americana d'origen llatí.

La protagonista de la saga és Amèrica, una jove enamorada d'un noi d'una casta inferior en una societat enormement jerarquitzada. Ella serà una de les múltiples candidates a casar-se amb el príncep, tot i que sembla que és la que té menys interès.

 "Aquesta trilogia va d'un príncep d'un país inventat qui tria a 24 noies per que una d'elles sigui la seva esposa. Representa que hi ha una societat amb 7 categories segons la pobresa. La protagonista que és l'America es presenta, no perquè sigui atreta peel príncep, sinó perquè pensa que si aconsegueix ser la seva esposa la seva família pujarà de categoria, ja que ella es trova a la 5. Creu que d'aquesta manera aconseguirà que la seva família visqui millor, i amb més recursos."

Si us interessa molt, sempre la podeu demanar perquè la incloguem en la nostra carta als Reis Mags de l'Orient del proper curs!

Gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!