“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 11 de juny del 2015

La Claudia ens recomana... Buenos días, princesa!

La Claudia M. ens ofereix la seva primera recomanació. Es tracta d'una novel·la de Blue Jeans, un autor de molt d'èxit entre les adolescents i el creador de la colla El club de los incomprendidos. De fet, les aventures d'aquesta colla han estat portades a la gran pantalla:

Ella s'ha llegit el primer llibre: Buenos días, princesa! A la Biblioteca podeu trobar-lo en català. La resta de llibres que componen la sèrie (No somriguis que m'enamoro, Puc somiar-te? i Tinc un secret: El diari de la Meri) encara no els hem comprat, però no patiu que ja els tenim al punt de mira!


"Hola sóc la Claudia M. i volia recomanar el llibre Buenos días, princesa! de l’autor Blue Jeans, perquè és una història en la qual si la llegeixes t’adonaràs de que més d’un cop t’has sentit com aquests nois que formen el grup: incompresos per la gent que els envolta. I t’ensenya que, tot i que algun cop t’hagis sentit així, tothom troba el grup d’amics on se sent a gust. Forma part de la saga el Club de los Incomprendidos de la qual s’ha fet una pel·lícula recentment. Els llibres estan molt bé i t’acabaran enganxant."

I ja sabeu, gaudiu la lectura, les històries d'amor, l'amistat... Però sobretot, compartiu-ho amb nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!