“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 15 de juliol del 2015

Lectures refrescants 2015

Ja fa uns quants anys que, des de la Biblioteca us animem a agafar llibres per l’estiu. Fem préstecs d’estiu a tots els cursos excepte a  4t d’ESO i a 2n de Batxillerat. Sembla que, mica en mica, la cosa va agafant embranzida i us aneu animant a agafar per a l’estiu aquell llibre que no heu pogut llegir durant el curs.


I per animar-vos de valent, aquesta vegada hem ambientat el vestíbul amb peixets. Peixos de colorins, de diferents mides i nedant a diferents alçades, ens recorden que l’estiu és un bon moment per a submergir-se en la lectura. Aquella novel·la que ens crida l’atenció, un llibre d’històries curtes per a llegir-ne una cada dia, contes per llegir-los als nostres germans o germanes… En tenim per a totes les edats i tots els gustos: per a lectors principiants que s’afarten quan veuen massa lletra sense cap il·lustració, per als futbolers i futboleres i d’altres esportistes, per a les amants de la novel·la romàntica, d’aventures  sense límit, per a fantasiosos sense remei…

Si accediu al nostre catàleg on-line, trobareu un llistat dels llibres que us recomanem especialment a la Guia de lectura titulada “Lectures refrescants”.


No volem acabar sense agrair als nostres Delegats i Delegades de Biblioteca, també als nous fitxatxes i al professorat, la seva col·laboració.

I ja sabeu, si us heu perdut entre tanta calor... seguiu el camí de peixets que us portarà allà on les històries esdevenen realitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!