“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

divendres, 15 de gener del 2016

L'Oriol ens recomana... Els jocs de la fam

https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=15897758
Per fi podem publicar la recomanació de l'Oriol C. Ha volgut compartir amb nosaltres la lectura d'Els jocs de la fam, de l'aclamada Suzanne Collins. Es tracta de la primera part d'una exitosa trilogia que també ha estat portada al cinema. La segona part de Sinsajo (l'últim llibre de la saga) va ser la darrera a estrenar-se, al novembre de l'any passat. Si us afanyeu, encara la podeu veure al cinema! Més avall trobareu el tràiler, perquè aneu fent boca.

El primer volum de la trilogia el podeu trobar també en castellà a la Biblioteca.
 
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=16317364
"Jo recomano el llibre Els Jocs de la Fam perquè té molta intriga, ja que sempre té acció.

Com que la família no és rica doncs el fill ha d'anar a caçar perquè la seva família tingui menjar. Ho ha de vendre en el mercat negre. El llibre està molt ben explicat. Quan us hàgiu llegit el primer llibre que és Els Jocs de la Fam us agradarà el següent que és L'ocell de la revolta. Això sí, us hauríeu de llegir primer Els jocs de la fam perquè si no és possible que no us entereu de res. El llibre té 399 pàgines. És llarg però no se us fa pesat de llegir. Segur que quan comenceu a llegir el llibre no parareu."

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!