“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimarts, 3 de maig del 2016

Amb un llibre a la mà 2016


Aquest 2016 celebrem la Jornada Amb un llibre a la mà per tecer any consecutiu. Tot va començar amb l'ILEC (Programa d'Impuls a la Lectura), però ja ha esdevingut una tradició al centre. La cosa va així: totes i cadascuna de les persones que formen parte del centre portem un llibre a la mà, i aprofitem qualsevol avinentesa per compartir amb la resta aquella lectura. En podem llegir un fragment a classe, comentar-lo amb els companys i companyes, parlar-ne al bar mentre esmorzem...

I així és com, cada mes de febrer, els lectors i les lectores som protagonistes per un dia! Aquest curs, estem molt contentes, ja que heu compartit molts llibres de la Biblioteca. I això vol dir que ens teniu presents a l'hora de triar lectures, i que tenim llibres que us agraden tant com per recomanar-los.


Per això se'ns ha acudit la fantàstica idea de fer una Guia de lectura amb tots els llibres dels quals es van llegir fragments i que podreu trobar a la Biblioteca. Veureu que molts d'ells estan prestats, senyal que tenen bona acollida. Però no patiu, que si us en fa gràcia algun us el podem reservar per quan el tornin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!