“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 12 d’abril del 2018

Som Blog de referència!

Ja fa temps que el nostre blog apareix en els materials de formació del curs que el Departament d'Ensenyament ofereix per a les persones que volen dinamitzar el blog de la Biblioteca. Us ho vam explicar fa uns anys aquí...

Estem orgulloses de fer-vos saber que, tot i haver renovat els cursos, seguim sent blog de referència. En destaquen que hem sabut crear una espècie de "marca personal de la casa", tot creant una secció pròpia. Aquesta consisteix en un "recull de cites d'escriptors i de persones del món literari", i la trobareu a la secció: "Les nostres cites". Ens trobareu al curs: El blog de la biblioteca escolar: aprofundiment i dinamització



Si ens voleu ajudar a seguir enriquint el blog, ens podeu fer arribar les vostres cites preferides a bibliorequesens@gmail.com. Recordeu d'afegir-hi l'obra de referència d'on l'heu extret, per tal de poder-la incloure.

Gràcies per posar el teu petit gra de sorra contribuint a fer créixer el projecte de la nostra biblioteca, essent part de la nostra petita gran comunitat lectora!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!