“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

divendres, 26 de març del 2021

Concurs literari de Sant Jordi 2021

S'apropa una data molt especial pel que fa al món literari, Sant Jordi! Aquest any torna el concurs literari del centre. A continuació trobareu tota la informació i les bases necessàries per poder participar.



BASES DEL CONCURS:

1. En aquest concurs, hi poden participar tots els alumnes de l’institut.

2. S’estableixen tres categories:

A: 1r i 2n d’ESO

B: 3r i 4t d’ESO

C: Batxillerat

3. Els treballs escrits, de tema lliure, han de ser individuals, inèdits i escrits en català, en castellà, en anglès, en francès o en alemany (a ordinador en fulls A4, lletra Arial; cos 12 i a doble espai).

4. Hi haurà dues modalitats:

4.1. El millor poema de tema lliure (extensió: màxim uns 20 versos), un per a cada categoria (A,B,C). Pot ser un poema visual.


4.2. La millor prosa de tema lliure (extensió: màxim 4 folis)

5. Els treballs tindran un títol i es faran arribar a secretaria en un sobre gran, a l’exterior del qual figuraran aquestes dades: concurs literari de Sant Jordi 2021, el títol del treball, la categoria (A, B o C) i la modalitat (poesia, prosa).

Dintre d’aquest sobre se n’inclourà un altre de tancat (i més petit), amb el títol del treball, la categoria i la modalitat anotats a l’exterior i, a l’interior, hi constarà el nom i els cognoms del concursant en una targeta (full petit de cartolina blanca).

6. El jurat estarà format per professorat del centre.

7. Hi haurà premis (xec regal per a material escolar) per a cada categoria i modalitat. El jurat, però, es reservarà el dret de declarar desert algun premi.

8. La data de termini de presentació de treballs serà el dia 16 d’abril, a la secretaria de l’institut.

9. Els treballs guanyadors es donaran a conèixer el dia 23 d’abril (Sant Jordi).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!