“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 15 de desembre del 2021

El Genís ens recomana... Puto amor

 El Genís García vol recomanar el llibre Puto Amor de l'autor Malbert, un influencer Barceloní que parla obertament sobre la seva pròpia experiència de l'amor. A més d'escriure, també compta de nombrosos seguidors en les seves xarxes socials i col·labora en programes de televisió. 

PUTO AMOR
MALBERT


Puto Amor, és una novel·la autobiogràfica, que ens parla de les aventures sexuals i/o sentimentals de l’autor, Malbert, un conegut polèmic youtuber i influencer del món de les xarxes socials influencers d'Espanya actualment.
Ell és conegut pel seu activisme davant dels drets del col·lectiu LGTBIQ + del que forma part i alhora, per la seva forma de criticar i opinar dels altres. Aquest serà el seu segon llibre publicat, el primer “No insultes, gilipollas” ja recollia precisament aquestes dues vessants.
A mi m’agrada perquè coincideixo amb la majoria de crítiques que fa i per l’humor que hi posa. L’humor és el que li dona el punt al seu contingut a les xarxes socials i a banda demostra els fets que comenta i que critica i aporta les proves necessàries per creure’l.
Aquest llibre em va trencar tots els estereotips que jo mateix tenia sobre ell. Jo sempre l’he vist com una persona que parla majoritàriament en to vulgar però en aquest llibre he vist com també sap diferenciar entre els dos missatges que dona, el missatge graciós i de sempre i el missatge seriós segons quins temes comenta al llibre.

Genis Garcia Carranzo 3r B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!