Mapa de llibreries de Barcelona"Hi ha un moment en la vida de les persones decents que es caracteritza pel desig irresistible de comprar un llibre."


Josep Maria de Sagarra, "Les hores dels llibres".

divendres, 10 de juliol de 2015

La Vero ens recomana... Diari d'una penjada

http://aplitic.xtec.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=15516977

La Vero O. està a punt de desbancar a la Mireia, fins ara la nostra recomanadora estrella. S'ha animat i no hi ha qui la pari, tu! Després de Dràcula, Mecanoscrit del segon origen, Així és la vida, Carlota! i La jungla del oro maldito, aquesta vegada ens porta la ressenya d'El diari d'una penjada. Fa poc el va llegir també l'Omaima.
 
"Aquest llibre el recomano perquè és molt divertit, i no es fa etern com altres llibres que he llegit. Hi ha trossos de tot tipus: n'hi ha d'emoció, d'amor, de felicitat, de gràcia... T'explica el que passa cada dia a cada moment i és molt divertit. És un llibre de fantasia. És com el Diari de greg però en noia.
Això no vol dir que és només per a noies. Hi ha molts nens que els hi agrada aquest llibre."

I ja que la Vero ha tret el tema, us comento un fet curiós: hi ha moltes noies que llegeixen al Greg, però conec pocs nois que s'atreveixin amb la Nikki. Serà que els falta valentia per posar-se a la pell d'algú de l'altre sexe? O és que els fa por de perdre la seva masculinitat per llegir un llibre on la protagonista és una noia? Vist així, sembla una tonteria, oi? Perdre's un llibre tan divertit només per això! Aviam si el proper curs tenim algun valent...

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!