“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimarts, 7 de juliol del 2015

L'Adrià ens recomana... Coraline

http://aplitic.xtec.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=15923353
L'Adrià L. ens recomana el llibre que heu llegit a Castellà l'alumnat de 2n d'ESO: Coraline. Ens el va recomanar també l'Anna i, en aquella ocasió vam aprofitar per recomanar-vos altres llibres de l'autor. 

"Recomano aquest llibre perquè crec que tots els companys i companyes del centre des de 1r fins a 3r s'ho passaran genial dins d'aquesta història estranya i sorprenent, que portarà a la Coraline a un món similar al seu però amb petites diferències.

És una aventura màgica, inoblidable i extraordinària d'un d'aquells llibres que costen d'oblidar-se al pas del temps. Dins de la nova llar de Coraline viuràs experiències molt estranyes amb les quals mai podràs parar de llegir fins que t'acabis el llibre, veuràs des d'una mare que sempre fa el que la seva filla vol fins a un planeta fet per un màgic dibuix.

Espero que tots els alumnes del centre gaudiu del plaer d'aquesta lectura i que la compartiu amb tots els vostres amics."


I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!