“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 9 de juliol del 2015

L'Omaima ens recomana... Los doce trabajos de Hércules

L'Omaima A. és ja una crack de les recomanacions al blog. Després d'El diari de Greg i el Diari d'una penjada, ara ens sorprèn amb un canvi de gènere. S'ha llegit Los doce trabajos de Hércules, lectura de Castellà de 1r d'ESO al tercer trimestre. I això és el que li ha semblat:
http://aplitic.xtec.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=16088272

"Recomano aquest llibre perquè esta ple d'aventures i de misteri. També explica coses molt divertides, com per exemple: quan Hèrcules va agafar les serps, les va lligar i va començar a jugar amb elles. Hera era la seva mare i li volia aruïnar la vida perquè no el volia, però no ho va aconseguir."


Si us ha agradat el llibre, us recomanem també Jàson i els argonautes, del mateix autor. Allà ens mostra la seva pròpia versió d'Els argonautes d'Apol·loni de Rodes, un clàssic de la mitologia grega, i els fusiona amb altres relats de la tradició mitològica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!