“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

divendres, 22 de maig del 2020

La Paula ens recomana... La catedral

I seguim sumant més alumnes al nostre "club" de recomanadors i recomanadores! La Paula M. ens comparteix la seva recomanació del llibre La catedral, del César Mallorquí. Ens l'ha fet arribar durant el confinament, així que imaginem que ha estat un llibre que l'ha acompanyat aquests darrers mesos.

https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=17361300L'autor ha rebut múltiples premis en tota la seva carrera literària. Si el voleu conèixer una mica més, us recomanem aquest post del nostre blog, de quan va rebre el Premio Nacional de Literatura Juvenil l'any 2013. Si cliqueu sobre la imatge del llibre, en podreu llegir un tastet.
 
"Aquesta història tracta d'un nen que es diu Telmo Yáñez, que és un noi de catorze anys que posseeix una gran habilitat per a la imatgeria.
Aquesta història està inspirada en l'any 1282, després de crist, A Telmo li assignen la ciutat de Kerloc'h (al nord-oest de França) a acabar una catedral, on treballava l'antic mestre del seu pare Thivand d'Orly, el qual va desaparèixer sense deixar rastre, i això li portés a una aventura molt arriscada.

La part que més m'ha agradat del llibre és quan descobreixen perquè o per a qui està destinada la catedral, i també quan estan planejant com entrar i destruir la catedral per salvar al món de què els espera."

I ja sabeu, gaudiu la lectura, també en temps de confinament... I compartiu-la! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!