“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 14 de maig del 2020

La Júlia ens recomana... Love army

La Júlia llegeix moltíssim. I, a més, comparteix sovint les seves lectures fent-nos arribar les seves recomanacions. En aquesta ocasió ens porta una lectura confinada! Us animem a compartir les vostres lectures aquests dies i també tot allò que us està ajudant a portar millor el confinament.

https://www.tagusbooks.com/leer?isbn=9788417671983&li=1&idsource=3001Ella s'ha llegit Mi primer amor, el primer volum d'una sèrie titutlada Love army. Si us agraden les novel·les romàntiques, al més pur estil wattpad, i el k-pop, en aquesta novel·la ho teniu tot! L'acció se situa a Corea del Sud, més concretament a Seül. 

Aquestes són les impression de la Júlia:

"Explica una història d'amor que passa a Seúl. El Yoongi, que ve de Daegu, s'ha mudat a Seúl, sense els seus pares, ja que ells no volien que s'anés. El Yoongi és nou a l'institut i coneix a la seva futura millor amiga, la Aerin, amb qui passarà els millors i pitjors moments. La Aerin descobrirà el motiu pel que el Yoongi es mudés a Seúl. 
Aquest llibre els hi recomano a la gent que li agrada el K-Pop i les històries d'amor."

I ja sabeu, gaudiu la lectura, també en temps de confinament... I compartiu-la! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!