“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

diumenge, 29 de març de 2020

La Júlia ens recomana... Freddie Mercury

Seguim compartint recomanacions pendents, per inspirar-vos una mica a l'hora de triar activitats per omplir el temps lliure. Com que ens agradaria que la balança es decantés per la lectura, us seguim fent propostes, aviam si us enganxem amb alguna.

http://aladi.diba.cat/search*cat/?searchtype=X&searcharg=freddie+mercury.+una+biografia&searchscope=81&submit=Cercar
En aquesta ocasió us portem un llibre recomanat per la Júlia S., una gran lectora a qui agrada compartir les seves tries. Ens parla d'un llibre que té una mica de tot: es tracta d'una biografia il·lustrada amb la vida del cantant del grup musical Queen com a protagonista. A Freddie Mercury. Una biografia  tindreu l'oportunitat d'acostar-vos al personatge a través de l'estètica d'Alfonso Casas.

I és que la Júlia sempre ens fa descobertes interessants... Esperem que pugueu trobar-lo aviat formant part del nostre fons! De moment, el podreu agafar en préstec a la Biblioteca El Molí (tan aviat com torni a obrir les seves portes).

"Esta historia trata de la vida personal y profesional de Freddie Mercury, el cantante del grupo de rock, Queen.
Este libro cuenta muchas cosas de lo que le pasó con el grupo, con su sexualidad y con su enfermedad, el sida.
No hay mucho por contar porque se saben cosas de él (verdaderas y falsas) que dicen por todo el mundo. Pero una de las cosas que me ha motivado mucho es esta:
Freddie Mercury nació tres veces.
La primera, como Farrokh Bulsara. 
La segunda, como Freddie. 
La tercera, como leyenda."
 
Potser algunes de vosaltres haureu vist Bohemian Rhapsody, la pel·lícula on s'explica la història de Queen.

I ja sabeu, gaudiu la lectura en temps de confinament... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!