“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dilluns, 23 de març del 2020

Confinament

Estimats i estimades alumnes i famílies,

Esperem que estigueu totes bé i passeu el confinament amb dignitat. Patim per aquelles famílies que no teniu internet a casa i on potser tampoc abunden els llibres. Ens sap greu no poder ser de més ajuda en aquest precís instant...

Tot i les circumstàncies adverses, ja sabeu que nosaltres sempre aprofitem l'avinentesa per a recomanar-vos lectures, cultura i tot el que creiem que us pugui interessar. Estem preparant un recull de recursos i propostes. N'estem compartint també al nostre perfil de Twitter. Us animem a seguir-nos i estar al dia de tot el que anem difonent.

De moment, volíem informar-vos que tots els préstecs queden congelats fins que s'aclareixi la situació i tinguem més informació sobre quan podrem tornar a veure'ns les cares.

Mentrestant, us recomanem que llegiu molt! I, és clar, molt millor encara si compartiu el que llegiu... Estarem atentes al nostre correu electrònic per si ens voleu enviar recomanacions.

Aquests dies n'anirem compartint de les que teníem pendents.

Molts ànims amb tot plegat. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!