“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 17 de novembre de 2011

La guerra de les bruixes

En una entrada de l'abril us parlàvem de l'escriptora Maite Carranza, que va venir a la Biblioteca a fer una xerrada sobre el seu llibre Paraules emmetzinades. Aquí teniu algunes fotos de l'acte on ens va parlar del procés d'escriptura del llibre... i de moltes altres coses més! Li donem les gràcies per compartir amb nosaltres aquesta estona on vam poder xerrar sobre el llibre.Aquests són els llibres escrits per la Maite que podreu trobar a la biblioteca, a banda del que ja hem esmentat:

TÍTOL: Trilogia de les bruixes: El clan de la lloba; El desert de gel; La maledicció d'Odi
EDITORIAL: Edebé
ANY D'EDICIÓ: 2009
GÈNERE: Fantàstic

Podreu trobar més informació a http://www.laguerradelesbruixes.com/.


TÍTOL: Frena, Càndida, frena!
EDITORIAL: Cruïlla
ANY D'EDICIÓ: 2008
GÈNERE: Novel·la juvenil d'humor
RESUM: Molts l'haureu llegit a 1r d'ESO!

La Càndida ja ha fet quinze anys i pensa que ja pot sortir de nit, tenir la clau de casa, anar a comprar-se la roba tota sola i..., per què no?, enamorar-se.


TÍTOL: La nit dels arutams
EDITORIAL: Columna
ANY D'EDICIÓ: 1991
GÈNERE: Novel·la d'aventures
RESUM:

Al port de Godthab, la capital de Groenlàndia, es produeix un seguit de trobades ben estranyes. L´actractiu capità d´un mercant, una noia anglesa i un petit esquimal coincideixen amb un esperit dels gels que és encalçat per un excèntric antropòleg.


A més de L'esperit dels gels (reedició de La nit dels arutams) i Màgia d'una nit d'estiu, que ja vam ressenyar al mes de març.

Us animem a llegir-ne algun. Gaudiu la lectura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!