“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dissabte, 30 de novembre de 2013

Exàmens de lectura?

Gràcies a la revista Graó, ha arribat a nosaltres la Comunicació de Pep Hernández a les IV Jornades d'integració de les TIC a l'ensenyament. Porta per títol "Yo leo, tú lees y él... nos evalúa, ¿cómo?" i reflexiona sobre les diferents maneres d'avaluar les lectures obligatòries a l'Educació secundària.

Bàsicament, la idea que vol transmetre és que no es tracta tant de saber si aquest o aquell alumne han llegit el llibre que se'ls demanava com d'aprofitar aquesta oportunitat per despertar-los el Gust per la lectura. També ens mostra com aquesta manera de treballar els ajuda a desenvolupar diverses competències. Però sobretot, aconsegueix que les TIC siguin una eina més per acostar els nois i noies a l'apassionant món des llibres i la lectura; així seran més competents en el seu dia a dia i, qui sap, potser podran afrontar una entrevista de feina amb més èxit!


I ja sabeu... gaudiu l'experiència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!