“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

diumenge, 1 de desembre del 2013

Dia Mundial de Lluita contra la SIDA

Avui, 1 de Desembre, es commemora el Dia Mundial de Lluita contra la SIDA. Habitualment, quan es dedica un dia a un col·lectiu determinat o a una temàtica, és perquè cal sensibilitzar la societat sobre aquell tema o aquella problemàtica concreta. Aquest any en farà 30 que va aparèixer el primer diagnòstic d'aquesta malaltia i, tot i que hem avançat molt pel que fa a la desestigmatització dels malalts, encara queda molt per fer (sobretot pel que fa a la protecció contra el virus). 



Per a què tinguem constància de la magnitud de l'epidèmia us deixem aquest vídeo colpidor, difòs per l'ONG Metges sense Fronteres, on es parla de la incidència de la malaltia a l'Àfrica: 


Com cada any, hem elaborat una Guia de lectura amb els documents de diverses tipologies (vídeos, novel·les, còmics...) que tenim a la Biblioteca relacionats amb el tema. Si ja la vau consultar en cursos anteriors, sapigueu que hi trobareu material nou!

Així que ja sabeu, gaudiu la lectura... i protegiu-vos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!